We blijven nog even op de Elzentlaan

3 augustus 2015

We maken een pas op de plaats met onze geplande verhuizing naar de Hoogstraat in Eindhoven.

Onverwacht is er een complicatie opgetreden met de bouw. Dat is jammer want we zouden jullie graag mee laten genieten van het  uitzicht dat je op bovenstaande foto ziet. Er schijnt iets niet in orde te zijn t.a.v het bestemmingsplan en een deel van het gebouw.  Dat wordt nu uitgezocht.
Het betekent dat we in elk geval in oktober niet kunnen verhuizen. Ook is op dit moment niet bekend hoe lang dat gaat duren. Onze verwachting is dat we de rest van het jaar in elk geval nog op de Elzentlaan zullen blijven.

Oorspronkelijk verhuisbericht:

unnamed-1

Rechts achter de pastorie van de Lambertuskerk (voorheen villa Lambert en later bekend als villa Lebesque) staat een koetshuisje. Achter de witte poort, onder de monumentale oude beuk.

Op dit moment zijn we druk bezig daar een prachtig onderkomen van te maken waar wij onze galerie en beider ateliers gaan vestigen. Er is nog heel wat te doen voor die tijd. In ieder geval zullen we openen met een feest in oktober, maar de datum ligt nog niet vast. Natuurlijk houden we jullie op de hoogte.

Exposities in nieuwe vorm
Ik kan ook wel iets meer vertellen over onze nieuwe plannen op deze schitterende plek. We willen per jaar 6 exposities organiseren die in principe altijd gaan bestaan uit het werk van een sieraadontwerper en een ontwerper die werkt vanuit een andere discipline.

Voor de tentoonstelling in de maanden oktober/ november ben ik in gesprek met een kunstenaar uit Eindhoven wiens werk ik in ieder geval prachtig vind en dat aansluit bij het idioom van  een van onze sieraadontwerpers.
Ook daarover later meer!

We gaan er vanuit  deze zomer nog velen van jullie te ontmoeten op de Elzentlaan, je bent van harte welkom.

Update 25 augustus.

medium25augu

Er wordt hard gewerkt!
De ruimte is iets vergroot en waar mogelijk in originele staat terug gebracht.
Volgende week zal alles dicht zitten; dat is nu duidelijk nog niet het geval .
Mijn werkplek wordt heerlijk. Vanuit mijn werkbank zie ik de tuin en de kruin van de eeuwen oude beuk.
Het galerie gedeelte zal weer de ruime uitstraling krijgen die jullie ook nu van ons kennen.
We houden jullie natuurlijk op de hoogte en gaan er van uit dat het half oktober zover klaar is dat we jullie kunnen ontvangen.
Zodra de datum van de feestelijke opening bekend is zal ik er voor zorgen dat die in ieders agenda kan worden gezet!


Naar nieuwsarchief