Uw goud is een nieuw sieraadontwerp waard

Heeft u ook zo’n laatje of kistje waarin u gouden sieraden bewaart die niet (meer) gedragen worden? Vaak zijn ze van dierbaren geweest en dat maakt dat je er geen afstand van wil en kan doen. Dat zou ook zonde zijn, want behalve de emotionele waarde die ze ongetwijfeld hebben zijn ze ook veel geld waard.

Hoe mooi zou het dan zijn als we voor u een sieraad zouden maken van dat goud; een sieraad dat past bij uw persoonlijkheid en waar u wel blij mee bent?

U betaald dan alleen het maakloon, uw goud wordt hergebruikt! Misschien is uw oog al wel eens gevallen op een sieraad uit onze collectie en staat die nu op uw wensenlijstje… U bent in ieder geval van harte uitgenodigd met één van ons in gesprek te gaan om er achter te komen wat de mogelijkheden zijn.

Een andere keus die u ook altijd maken kunt is om te “betalen” met uw niet meer gedragen goud. In dat geval geeft het de mogelijkheid een keus te maken uit onze gehele collectie.

Uw goud is nooit te oud maar is wel een nieuw sieraadontwerp waard!

Uw goud is een nieuw sieraadontwerp waardUw goud is een nieuw sieraadontwerp waardUw goud is een nieuw sieraadontwerp waardUw goud is een nieuw sieraadontwerp waard