Officiële opening Koetshuis en expositie Elvira Wersche en Cécile van Eeden

Op zondag 18 september heffen wij graag met jullie het glas op de opening van ons Koetshuis en de exposities van het werk van Elvira Wersche en Cécile van Eeden.

6 september 2016

We openen met trots onze prachtige nieuwe plek op de Hoogstraat 301. Het werken in het Koetshuis hebben we al kunnen uitproberen en het bevalt ons prima! Met dit feestje willen we dat genoegen graag met jullie delen.

We zijn geopend vanaf 12.00 uur. Rond 15.00 uur zal Elvira aanwezig zijn en heffen we het glas! Om 16.00 uur zal klein koor OCTABILE  een optreden geven met een aantal songs á capella.

Tentoonstelling van kunstenares Elvira Wersche.

Met deze expositie starten wij ons nieuwe tentoonstellingsbeleid. We gaan regelmatig werk tentoonstellen uit andere disciplines in combinatie met sieraden. Heel erg blij zijn we dat Elvira de eerste wil zijn met haar prachtige grafische werk. Heel bijzonder is ook haar werk onder de noemer Weltensand, vloer mozaïeken die ze in doordachte patronen op vloeren minutieus uitstrooit met zand vanuit de gehele wereld. De kleureffecten zijn verbazingwekkend. Dat kan zij bij ons helaas niet laten zien maar wel haar werken aan de wand in bijzondere patronen en kleuren. Zij zal zelf ook aanwezig zijn deze middag en met veel plezier uitleg geven over haar werk.

Nieuwe serie lange colliers Cecile van Eeden.

Van mijn eigen collectie toon ik een nieuwe serie lange colliers. De colliers zijn samengesteld uit diverse edelstenen en parels in meerdere kleuren gecombineerd met zilveren elementen.  Zodanig is er een mooie aansluiting met het werk van Elvira.

We heffen het glas ook op mijn recent verkregen Schmuck award 2016!

Ik mag jullie melden dat ik een internationale award heb ontvangen op de inzending van mijn ring “Helix”.  Al eerder heb ik jullie gemeld dat ik genomineerd was voor deze award en nu ontving ik bericht dat ik de tweede plaats heb verdiend in de catagorie “klassiek”. Een ereplaats dus voor mijn Helixring, tussen gewaardeerde collega’s Angela Hubel en Barbara Schulte Hengesbach, erkenning voor de internationale kwaliteit van mijn werk.


Naar nieuwsarchief