Geopend in het Koetshuis

22 augustus 2016

FullSizeRenderVanaf zaterdag 20 augustus vanaf 10.00 uur kan Cecile van Eeden sieraden jullie welkom heten op de Hoogstraat.

Verreweg het meeste werk is gedaan. (Stiekem moeten er nog wel wat klussen worden geklaard vóór de officiële opening op 18 september)

We hebben hulp gehad van onze kinderen, van vrienden en van familie; er is echt superwerk geleverd tot nu toe.
Paulus heeft naast bijna alle grote klussen het denk- en tekenwerk gedaan. Samen hebben we alle beslissingen genomen en de “schuur” is daarmee omgetoverd tot galerie en twee ateliers. Het is bepaald geen straf om naar deze heerlijke plek toe te gaan; voor ons in ieder geval niet en hopelijk voelt het voor jullie ook als een uitje om hier naar toe te komen.

IMG_0512

De eerste weken zal onze collectie niet heel anders zijn dan jullie van ons gewend zijn. Wel hebben enkele ontwerpers ons een mooie nieuwe aanvulling gestuurd. Zoals o.a. Leo Cahn, Sarah Kobak en op korte termijn zullen we ook van Zigt sieraden weer een mooie collectie hebben liggen.

Vanaf 18 september starten we met ons nieuwe expositie beleid. We zullen 5 tot 6 expo’s per jaar plannen, waarbij we altijd het werk van een sieraadontwerper tonen in combinatie met werk uit een heel andere discipline. Onze schitterende tuin leent zich ook uitstekend om in te exposeren dus dat zullen we zeker ook af en toe gaan doen. Daarnaast hebben we nog een heleboel andere leuke en lekkere plannen!

Feestelijke opening: zondagmiddag 18 september.
Bij de eerste tentoonstelling zal naast mijn eigen werk het prachtige grafische werk van Elvira Wersche te zien zijn.

unnamed-1

Er zal een optreden zijn van kleinkoor Octabile rond 16 uur. De aankleding tijdens deze tentoonstelling zal verzorgt worden door Arjan van Eeden, Made by van Eeden.

Vanaf half november hebben wij het werk van Olaf Slingerland in huis en de sieraden van Susanne Siegert.

Ons koetshuis vind je in de tuin aan de rechterkant van de Pastorie naast de Lambertuskerk. Tot slot een tip om ons makkelijk te vinden: Onze herkenbare oranje sta-tafel wijst jullie de weg!

unnamed-2

 


Naar nieuwsarchief