December Nieuws

16 december 2020

Kijk dan, onze prachtige lokatie in kerstsfeer en de kransje stonden klaar. :( En dan overkomt ons iets met z’n allen wat we toch niet zomaar bedacht hadden, namelijk dat je je winkel moet sluiten zo vlak voor de kerst.
Maar we gaan het er mee doen en maken er het beste van! Wij hebben het geluk gewoon nog door te kunnen werken in ons atelier en voorlopig is er nog genoeg te doen. Er zijn nog mooie opdrachten die we afmaken voor kerstmis en ik kan met ieder van jullie afspreken hoe dat bij jou terecht komt.

Als er hier dus nog voor iets je ligt: je hoort zoals gebruikelijk van me zodra het klaar is!
En wij? Wij kunnen ook altijd heerlijk nieuwe dingen bedenken en aan de slag achter de werkbank. Dan kunnen we jullie straks weer mooie nieuwe sieraden laten zien.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Je kunt me bellen, appen of mailen.
0648780997.
info@cecilevaneeden.nl

Als je het plan had om bij ons langs te komen om iets moois uit te zoeken vinden we daar vast een passende oplossing voor.Ik kan ook voorstellen doen en daarvan foto’s per mail sturen als ik een richting heb waarin we kunnen zoeken. En misschien kunnen we ook face timen.We maken dan samen een plannetje hoe dat cadeautje, mooi ingepakt en wel, bij je terecht kan komen.

Cadeaubon en pakketjesdienst

Als je me volgt op FB: ik zal de komende dagen veel mooie sieraden posten met prijzen erbij.
Een mooi als cadeautje verpakte cadeaubon is misschien ook een optie?Verder vinden we een stukje rijden ook geen punt, graag bezorgen we een pakje in de regio. Ik hoop gewoon dat ik nog enkele van jullie blij kan maken! En bedenk dat ruilen bij ons altijd kan.

Het is zo ontzettend jammer om dit laatste stukje van het jaar zo te moeten afsluiten, maar het is wat het is. We gaan de gezelligheid in elk geval missen.

Met warme groet en voor iedereen die ik niet meer hoor of zie:

Fijne dagen met je dierbaren voor zover de mogelijkheden het toelaten.
En blijf vooral gezond.

Cécile, Paulus en Birgid.


Naar nieuwsarchief