2021

29 januari 2021

2021 is alweer 29 dagen oud en we hebben dus ook nog 336 dagen te gaan. Voor die 336 nieuwe dagen in dit nieuwe jaar wi ik je veel goeds wensen. Een goede gezondheid, een boel liefde en geluk en heel veel gezelligheid. Wij hebben het jaar 2020 aardig afgesloten. Wel erg ongezellig natuurlijk, ik heb jullie allemaal gemist en van een
kerstsfeer en drukte was hier in het Koetshuis dan ook geen sprake. Jammer, jammer, jammer. Een winkel-galerie vol moois en niemand om dat alles te bewonderen.
Een bizarre situatie.

Birgid

Wat ook heel erg jammer is – to put it mildly- dat is dat we onze ontzettend
trouwe kracht en steun en toeverlaat Birgid door de nieuwe omstandigheden hebben moeten ontslaan. We gaan hier natuurlijk met z’n tweetjes, Paulus en ik, verder en wellicht komt
Birgid ons nog wel eens helpen, bijvoorbeeld als wij op reis zijn.

Onze start in 2021

Meestal is januari voor ons een mooie maand. Zo heel anders is dat dit jaar! Zoveel onzekerheden; zo’n slecht beeld van de toekomst. Wanneer mogen we weer open, gaan de beurzen door? Privé wordt het voor ons vast weer een mooi jaar: onze zoon Gilles en zijn vrouw Marieke krijgen in februari hun tweede dochtertje! Intussen heb ik nu door de lockdown wat meer tijd om te genieten van de al zo grote Robin (2 en 8 mnd) en kan ik het jonge gezin een beetje ondersteunen nu de opvang dicht is. Ik kan wel zeggen dat het super gezellig is om oma te zijn!

Mijn werkplek

Het Koetshuis is natuurlijk ook mijn werkplek, mijn atelier. Daar ben ik dan ook bijna dagelijks bezig met het maken van mooie dingen. Er liggen nog een paar opdrachten waar ik aan kan werken; soms met goud van de klant wat altijd heel mooi en bevredigend is om te doen. Tussendoor is het altijd heerlijk om nieuwe dingen uit te proberen en te onderzoeken. En er mag ook wel eens worden opgeruimd, daar is nu tijd voor.

 

Valentijn 21% korting

Misschien mogen we weer open vanaf 9 februari, misschien ook niet. Maar het is op zondag 14 februari wel Valentijnsdag! Omdat ik van jullie, mijn trouwe klanten, hou en we toch soms gewoon een feestje moeten maken in barre tijden heb ik het volgende bedacht:

Gun jezelf of je lief een cadeau van ons voor Valentijn! Vanaf maandag 8 tot en met zaterdag 13 februari mag je me mailen met je vraag of wens en krijg je 21% korting op je Valentijns aanschaf. 21%, dat is niet de BTW maar omdat we 2021 optimistisch willen ingaan en het dit jaar is dat de galerie 21 jaar oud wordt ;-) Deze korting geldt voor sieraden, tassen en horloges met een aankoop bedrag tot € 500.- Als je wil “rondkijken“ in de winkel gaan we dat samen regelen. Ik kan naar aanleiding van je vraag foto’s en prijzen naar je mailen.
We kunnen pakjes afleveren en eventueel kom je het pakje dat mooi ingepakt voor je klaar staat even bij ons oppikken.

Hoe gaan we verder?

Wanneer we straks open mogen blijf ik voorlopig op afspraak werken. Dat heeft niet alleen met de Corona maatregelen de maken. Ik zal in de toekomst vaker alleen zijn hier en op afspraak kan ik iedereen de tijd en de rust geven die nodig is om iets moois uit te zoeken. Dat bevalt mij zo goed en van klanten krijg ik dat ook terug: “wat een luxe, anderhalf uur helemaal voor mij alleen !”

Voor nu

Ik ben het beste bereikbaar via mail en op mijn mobiel: 0648780997. Als je laat weten wat je zoekt denk ik met je mee, tenslotte er blijven altijd mensen jarig en er blijven ook altijd redenen om iets moois uit te zoeken. Voor reparaties mag je gewoon even binnen komen, halen en brengen, geen probleem.

Het is voor iedereen spannend wat 2021 gaat brengen. Voor ons ook, maar zeker is dat wij zeer gemotiveerd zijn het Koetshuis een fijne plek te laten blijven, ook in 2021. Een fijne werkplek voor ons en een lust voor het oog voor jullie.

Met liefs en hopelijk tot gauw ziens gezond en wel!


Naar nieuwsarchief