Update verhuizing en meer

10 juni 2016

unnamed
Verhuizing

Het koetshuis in de tuin van de Lambertuskerk aan de Hoogstraat gaat definitief ons nieuwe onderkomen worden! We hebben alle hobbels met de gemeente Eindhoven genomen en er wordt nu alweer druk verbouwd. Zondag 24 juli zal onze laatste dag op de Elzentlaan zijn.

Aanbiedingen vanwege onze verhuizing

Om de verhuizing voor ons zelf een beetje lichter te maken gaan we jullie met wat aanbiedingen verrassen! We geven vanaf heden, zaterdag 4 juni, 20 % korting op alle tassen. Op de tas die we voor je mogen bestellen geldt deze korting ook, alleen dan
rekenen we € 10.- voor de verzendkosten. Je hebt dus keuze uit de hele collectie tassen van Olbrish en Hester van Eeghen.
Deze actie geldt alleen in de maand juni.
Verder geven we tot en met 24 juli een korting van 10% op onze gehele collectie (sieraden , horloges, shawls…..) en verder verkopen we ook nog het een en ander met hogere kortingen ; dit kun je wel echt opruiming noemen!

Na 24 juli zijn we dan even dicht om tijd te kunnen maken voor de inrichting in het koetshuis. We verwachten rond half augustus weer open te gaan. Natuurlijk houden we jullie regelmatig op de hoogte van de vorderingen .We gaan er een prachtige plek van maken en we hopen dat jullie net zo enthousiast worden zijn als wij!!

Horloges van Paulus tijdelijk met hoge korting via crowdfunding

Omdat Paulus zich aan het verdiepen is in crowdfunding voor zijn horloges loopt er nu een campagne op platform INDIEGOGO. De collectie “ Shades of Grey” is daar nu verkrijgbaar in liefst 2700 verschillende kleurstellingen. Deze kleurstellingen kun je zelf samenstellen middels een creator. Een feestje om te doen vanuit je luie stoel!
unnamedDe campagne is vanwege onervarenheid met crowdfunding helaas nog geen succes geworden. Dit geeft jullie nu wel de mogelijkheid mee te kunnen profiteren van een korting van 30%. Ga daarvoor naar de creator via deze link: Shades Of op Indiegogo. Alles wijst zich vanzelf en je vind er ook meer informatie over de ontwikkeling van het horloge.
Heel veel plezier met samenstellen van jouw unieke Shades of Grey horloge!


Naar nieuwsarchief