Liefde  Schoonheid  Intimiteit

Verbinding  Eigenzinnig  Duurzaam

Trouwringen

Deze begrippen liggen ten grondslag aan de samenstelling van onze collectie moderne trouwringen

“echte kwaliteit” is naar ons idee gelegen in de oorspronkelijkheid van de ontwerpen, de aandacht en liefde van de makers en de duurzaamheid van de ringen in fysieke en esthetische zin.

Je vindt dat terug in onze basismodellen, maar bij uitstek in de eigenzinnige ringen die door ons zijn ontworpen of geselecteerd uit het werk van gewaardeerde collega-ontwerpers uit binnen- en buitenland

In Eindhoven kunnen wij u onze bijzondere collecties trouwringen laten zien.

Kom uitgebreid kijken, filosoferen en bespreken om uit te vinden wat voor jullie nu precies belangrijk is bij het kiezen van de ringen die jullie lang zullen gaan dragen.

Wees van harte welkom.

Cécile van Eeden


Door de hele collectie bladeren?   Bekijk alle trouw- en relatieringen

Angela Hübel

Duitsland

Angela Hübel is ringenspecialist; we noemen haar ook wel de ringenkoningin. Prachtig naar de hand gevormde, massieve, draagbare objecten. Eenmaal aan de vinger word je verrast door een bijzonder draagcomfort wat samen met de unieke vormgeving garant staat voor heel lang draag plezier.

Bekijk de ringen

Brech

Nederland

Maarten Versteeg en Brechje Vermaat vormen samen het vormgevers duo BRECH. Maarten is industrieel vormgever en goudsmid en de achtergrond van Brechje is vormgeving in hout. De collectie trouwringen van Brech zijn bijzonder door de keuze van het materiaal en de technische vondsten.

Bekijk de ringen

Cardillac

Nederland

Paul en Carla Steenbrink werken samen onder de naam Cardillac. Hun collectie bestaat uit mooie comfortabele trouwringen in diverse kleuren goud, al dan niet gecombineerd met diamant en naar wens in 14 of 18 karaat.

Bekijk de ringen

Cécile van Eeden

Nederland

De collectie van Cécile bestaat uit ringen uitgevoerd in 14 of 18 karaat goud in de diverse kleuren, ook wel gecombineerd met zilver, diamant of kleursteen.

Bekijk de ringen

Face to Face

Nederland

Innovatieve persoonlijke trouwringen met 3D profiel van 2 unieke gezichten. Een collectie van Cardillac.

Bekijk de ringen

JFM werken

Nederland

Jan Frans Middelhoek werkt onder de naam JFM werken. Jan Frans maakt technisch gecompliceerde ringen geheel in edelstaal en ook combinaties van edelstaal met goud en diamant. Mooi gemaakt, stoer vormgegeven.

Bekijk de ringen

Niessing

Duitsland

Niessing is een kleine Duitse firma gevestigd in Vreden. Ze hebben in hun programma een brede collectie trouwringen. Basisringen in diverse uitvoeringen en prachtige ringen met diamant. Technisch en ontwerp technisch zeer hoogstaand. In deze collectie vind je zowel organisch als strak en eenvoudig vormgegeven ringen.

Bekijk de ringen

Oliver Schmidt

Duitsland

Prachtige knoop ringen hebben wij in onze collectie van Oliver Schmidt. Hij heeft de knoop op allerlei wijzen vormgegeven, uitgevoerd in vierkant materiaal. In staal, gezwart staal, diverse kleuren goud.

Bekijk de ringen

Patrick Malotki

Duitsland

In de trouwringen collectie van Patrick Malotki komen techniek en symboliek prachtig samen.

Bekijk de ringen

Cécile van Eeden sieraden

Hoogstraat 301, Eindhoven
040 - 283 26 20
info@cecilevaneeden.nl

MaandagOp afspraak
DinsdagOp afspraak
WoensdagOp afspraak
Donderdag10:00 – 18:00
Vrijdag10:00 – 18:00
Zaterdag10:00 – 17:00

Maak een afspraak

Het kiezen van een ring is heel persoonlijk, al onze ringen zijn altijd maatwerk.

Kom langs of maak een afspraak voor advies, dan kunnen we alle tijd voor jullie nemen.

Afspraken kunnen ook plaatsvinden buiten onze reguliere openingstijden.

Bel ons terug