25 jarig jubileum boogring

Zo 3 april 2016, 12:00

IMG_2584

De boogring die ik al 25 jaar lang in mijn atelier maak, en welke door velen van jullie met veel plezier gedragen wordt, heeft er sinds kort een broer en zus bij.

Het gaat om twee nieuwe versies die ik in zilver en in alle kleuren goud maak. In goud ook met een rij briljanten, wat heel goed past bij deze nieuwe uitvoering.

Ik nodig jullie uit om dit jubileum met ons te vieren op zondagmiddag 3 april!

Heb je al een boogring? Neem je eigen oude vertrouwde ring mee en krijg 20% korting op de nieuwe variant. De nieuwe boogring is verkrijgbaar in zilver vanaf € 155,-.

Je hoeft ‘m niet in te leveren, zoals dat wel met je koffie apparaat gaat! Natuurlijk mag je je eigen ring gewoon blijven dragen. Dan knap ik ‘m ook nog even voor je op. Dit idee kwam bij me op omdat ik heel wat mensen zie met een aardig versleten ring. Soms mag ik deze nog opknappen of repareren, wat ik als een enorm compliment ervaar. Dat je zo kan hechten aan een sieraad, prachtig is dat!

Je bent van harte uitgenodigd om te komen kijken en passen.

Zondagsopening 3 april.
Op zondag 3 April vieren we het jubileum van de boogring en openen we de tentoonstelling van Michaela Binder. We zijn geopend van 12:00 tot 17:00

Boogringen_remake_collage


Naar expositie overzicht