Tentoonstelling 20 jarig bestaan Cécile van Eeden Sieraden

Vr 20 maart - Zo 3 mei

uitgesteld tot nader order.

uitgesteld tot nader order ivm coronavirus.

Op vrijdagavond 20 maart vanaf 17.00 uur vieren we een feestje. Het is dan precies 20 jaar geleden is dat we voor het eerst de deuren opende van onze galerie en winkel in Nuenen.

Opening tentoonstelling “20 20 20”, een porseleinen jubileum.

Op deze vrijdag avond openen we ook de tentoonstelling 20 20 20. 20 jaar en een porseleinen jubileum. We hebben 20 kunstenaar-sieraadontwerpers uitgenodigd om werk speciaal voor deze gelegenheid te maken en zelf ben ik nr 21. We zijn tenslotte inmiddels het 21ste jaar ingegaan.

Er is veel nieuw werk gemaakt ter ere van ons jubileum; het thema 20 jaar, die drie maal 20 op een rij, het porseleinen jubileum; het heeft veel kunstenaars geïnspireerd. Het wordt een feestje voor ons om al die pakketjes uit te pakken komende week maar het is voor mij al duidelijk: het wordt een prachtige en feestelijke jubileum tentoonstelling!!

Hierboven en onder een impressie.
Voor meer foto’s, volg ons op mijn Facebook pagina, ik zal er rijkelijk mee strooien:)

De deelnemers aan deze expositie zijn: Sita Falkena, Tessa Brandwijk, Pauline Barendse, Jan Matthesius, Coen Mulder, Sylvia van Opstall, Suzan Hidding, Suzanne Esser, Margo Nelissen, Kim van IJzendoorn, Jet Bartman, Erwin Borggreve, Floor Max, Birgit Laken, Annelies Planteijdt, Leen Heijne, Hester Zagt, Anneke Bruin, Sylvia Blickman, Femke Boschker en Cecile van Eeden.

Over het feest en de catering

We hebben onze lieve jonge vriendin Pleun gevraagd voor hapjes te zorgen en dat maakt dat het heel handig is om te weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. Pleun heeft ook nog een tijd bij ons gewerkt op zaterdag, in de tijd van het Catharinaplein en ook in Maastricht. Zij is kunstenares, afgestudeerd aan de kunstacademie Maastricht en runt nu o.a.haar eigen catering bedrijf met heerlijke bio- en vegagerechten. Je kunt als je zin hebt even een kijken nemen op haar website. 

Ben je erbij?

Laat je ons snel weten dat je komt?

Ik zou het super leuk vinden dit heugelijke feit met jou en met jullie te vieren!!

Een heel aantal van de kunstenaars zal er ook zijn vrijdagmiddag, niets officieels, gewoon genieten van alle mooie dingen, lekker eten en drinken en met gezellige mensen.

Voor wie niet in de gelegenheid is om vrijdagmiddag te komen, ook op zaterdag houden we het nog feestelijk en ben je uiteraard welkom om van al het moois te komen genieten.

Het feest, de opening van de expositie is op vrijdag 20 maart van 17.00 uur tot 20.00 uur ( let op, wel aanmelden! )

De expositie duurt tot en met zondag 3 mei.
We hopen je te ontmoeten op vrijdag 20 of zaterdag 21 maart !

Met warme, creatieve groet, Cecile, Paulus en Birgid.


Naar expositie overzicht