Tentoonstelling 20 jarig bestaan Cécile van Eeden Sieraden

Za 11 juli 2020 - Zo 13 september 2020

Feestelijke opening op zaterdag 11 en zondag 12 juli.

Collier "20 gele zijden dragen-20 verschillende parels- 20 parels per snoer" van Sita Falkena

We hebben de expositie een week verlengd. Je kunt het werk nog komen bekijken op donderdag 10 september, vrijdag 11 zaterdag 12 en zondag 13

Het is dit jaar precies 20 jaar geleden is dat we voor het eerst de deuren opende van onze galerie en winkel in Nuenen.

 

Tentoonstelling “20 20 20”, een porseleinen jubileum.

 

Op zaterdagochtend 11 juli openen we de tentoonstelling 20 20 20. 20 jaar en een porseleinen jubileum. We hebben 20 kunstenaar-sieraadontwerpers uitgenodigd om werk speciaal voor deze gelegenheid te maken en zelf ben ik nr 21. We zijn tenslotte inmiddels het 21ste jaar ingegaan.

I.v.m. de coronamaatregelen gaan we het feest opsplitsen. We gaan er een feestelijke opening van maken in het weekend van 11 en 12 juli. Dat zal plaatsvinden in de prachtige tuin waar we genoeg afstand kunnen houden.
Zaterdagochtend tussen 11:00 en 13:00 uur en in de middag tussen 14:00 en 16:00 uur. Zondagochtend  tussen 11:00 en 13:00 uur en in de middag tussen 14:00 en 16:00 uur.

Er zal wat lekkers te eten en te drinken zijn en een heel aantal van de kunstenaars zijn aanwezig.

Op zaterdagmiddag zullen Suzanne Esser, Birgit Laken en Hester Zagt aanwezig zijn.
Op zondagochtend Anneke Bruin, Kim van IJzendoorn en Jet Bartman
Op zondagmiddag: Jan Matthesius en Pauline Barendse , Margo Nelissen, Sylvia van Opstall, Sita Falkena en Sylvia Blickman.
Wie er verder zullen zijn is tot nu toe nog een verrassing..:)

 

Wil je je van te voren aanmelden via: info@cecilevaneeden.nl?

Als je zin en tijd hebt het feestje met ons te komen vieren zou je me dan zo gauw als dat kan willen laten weten op welk moment we je dan kunnen verwachten. Graag wil ik weten of dat zaterdag of zondag is en of het in de ochtend of de middag zal zijn.

Er is veel nieuw werk gemaakt ter ere van ons jubileum; het thema 20 jaar, die drie maal 20 op een rij, het porseleinen jubileum; het heeft veel kunstenaars geïnspireerd. Het wordt een feestje voor ons om al die pakketjes uit te pakken komende week maar het is voor mij al duidelijk: het wordt een prachtige en feestelijke jubileum tentoonstelling!!

Hierboven en onder een impressie.
Voor meer foto’s, volg ons op mijn Facebook pagina, ik zal er rijkelijk mee strooien:)

De deelnemers aan deze expositie zijn: Sita Falkena, Tessa Brandwijk, Pauline Barendse, Jan Matthesius, Coen Mulder, Charlotte Molenaar Sylvia van Opstall, Suzan Hidding, Suzanne Esser, Margo Nelissen, Kim van IJzendoorn, Jet Bartman, Erwin Borggreve, Floor Max, Birgit Laken, Annelies Planteijdt, Leen Heijne, Hester Zagt, Anneke Bruin, Sylvia Blickman, Femke Boschker en Cecile van Eeden.


Naar expositie overzicht