Expositie: Haarlems Sieraad Collectief

Zo 7 april 2019 - Za 11 mei 2019

Vanaf zondag 7 april zal bij ons het werk te zien zijn van zes leden van het Haarlems Sieraad Collectief. De opening zal om 15 uur verricht worden door Leonne Cuppen.

Creativiteit, ambachtelijkheid en professionaliteit vormen de binding tussen de leden van Haarlems Sieraad Collectief. De verscheidenheid aan inspiratiebronnen en diversiteit in visie en werkwijze uit zich in uiteenlopende vormgeving, materiaalgebruik en techniek. Het is juist deze combinatie die de projecten van Haarlems Sieraad Collectief zo interessant maakt voor een breed publiek.
Sinds de oprichting in 2007 heeft HSC een groot aantal tentoonstellingen gerealiseerd op wisselende locaties. Zij laten zich inspireren door het culturele erfgoed dat zij bezoeken en maken speciaal hiervoor nieuwe sieraden.
Deze keer is HSC te gast bij Cécile van Eeden Sieraden. Haar galerie bevindt zich op een unieke locatie waar zij op elegante wijze het moderne sieraad presenteert. Haarlems Sieraad Collectief neemt dan ook voor deze tentoonstelling het sieraad zelf als uitgangspunt. Zij tonen sieraden die geïnspireerd zijn op een eerder door henzelf ontworpen werk en/of collectie. De focus ligt op draagbaarheid en dagelijks gebruik. Toegankelijk en toch uitgesproken.

Kijk zeker even op de website, daar is ook een mooi en informatief filmpje te zien

www.haarlemssieraadcollectief.nl

Sylvia Blickman

Hilde Foks

Floor Max

Annemiek Steenhuis

Brigit Daamen

Jennifer Hoes


Naar expositie overzicht