Eindejaars expositie Cardillac, Olav Slingerland en Susanne Siegert

Zo 20 november 2016 - Zo 25 december 2016

We openen op Zondag 20 november om 12.00 uur de laatste expositie van dit jaar en deze belooft weer zeer verrassend te worden.  We tonen zeer diverse sieraden van Cardillac en Susanne Siegert. In het kader van ons voornemen om ook werk van andere disciplines te laten zien hebben we ditmaal de bijzondere keramiek van Olav Slingerland erbij. 

Susanne Siegert

Beide sieraden zijn uitgevoerd in de oude Japanse smeedtechniek Mokumé-gane. Het betreft een “houtnerf” in edelmetaal waarover je hier wat meer kunt lezen. Susanne woont en werkt in Nederland maar is oorspronkelijk Duits. Al haar werk is zeer goed uitgevoerd, divers en sierend en versierd. Ze gebruikt veel verschillende materialen en toch haar collectie consistent.

Olav Slingerland

Olav is een van de meest getalenteerde studenten die Paulus op de Design Academy heeft begeleid én stage heeft gelopen bij Paulus. Waar Paulus het pad van de keramiek heeft verlaten, heeft Olav juist zijn draai gevonden in de keramiek.

We zijn dan ook zeer verheugd de wereld van Olav nu aan jullie te kunnen laten zien.

Voor een aantal onder jullie zal Olav geen onbekende zijn. Hij toont nieuwer werk; behoudens de lampen ook inhoudsvormen en wandplastieken.

Cardillac

Paul en Carla Steenbrink zijn de ontwerpers/goudsmeden achter de naam “Cardillac”. Beiden zijn gedreven vakmensen en kunnen enthousiast over hun werk vertellen. Alle sieraden getuigen van een groot vakmanschap en zijn uitgevoerd in diverse edelmalen in diverse kleuren, vaak in combinatie met diamant.

Wees welkom op zondag 20 november vanaf 12:00 om met ons de expositie te openen. De expositie zal lopen tot eind december.

Meld je aan op facebook


Naar expositie overzicht